Η εταιρεία μας

Προφίλ

Ίδρυση και Δραστηριότητα

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000. Η ίδρυση της εταιρίας ήταν το αποτέλεσμα της στρατηγικής συμμαχίας των μετόχων της, αλλά και το επιχειρηματικό εγχείρημα αυτών να δημιουργηθεί μια εταιρία με κύριο σκοπό την μακροχρόνια μίσθωση καινούργιων ή μεταχειρισμένων Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Τον Οκτώβριο του 2010, ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των εταιρειών Emporiki Rent και Αntena Rent a Car, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας ισχυρής και δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρείας στον κλάδο της μακροχρόνιας μίσθωσης καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων.

Παράλληλα, με την ενοποίηση και αναβάθμιση των συστημάτων της εταιρίας, καθώς επίσης την ομογενοποίηση και τυποποίηση των διαδικασιών της, επιτυγχάνεται η αναβάθμιση και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες. Εξελίξεις που ισχυροποιούν τη θέση της εταιρίας στην Ελληνική αγορά.

Αποστολή – Όραμα – Στόχοι

Αποστολή μας είναι η άριστη και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας. Απολαύστε ξέγνοιαστα τις ευκολίες και την οδηγική ευχαρίστηση που σας προσφέρει το αυτοκίνητό σας και αφήστε σε εμάς να διαχειριστούμε όλα τα υπόλοιπα.

Το όραμά μας είναι να ηγηθούμε στο χώρο της Μακροχρόνιας Μίσθωσης Αυτοκινήτων. Η επιδίωξή μας να καταξιωθούμε ως ένας υπεύθυνος ηγέτης, απαιτεί να αναπτυχθούμε με προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση, ανά πάσα στιγμή, σε όλη την Ελλάδα.

Για να υλοποιηθεί το όραμά μας, ορίσαμε ξεκάθαρους στρατηγικούς στόχους.

  • Κερδοφορία: Να είμαστε κερδοφόροι ενώ αναπτυσσόμαστε με Υπευθυνότητα.
  • Ανάπτυξη: Να διευρύνουμε το πελατολόγιο και τη σύνθεση του κοινού μας. Να επιτύχουμε περαιτέρω διείσδυση στην Αγορά Μακροχρόνιας Μίσθωσης Αυτοκινήτων.
  • Υπεροχή: Να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με άξονες την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα.
  • Αποδοτικότητα και Αποτελεσματικότητα: Να ενισχύσουμε τη λειτουργική μας αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του μητρικού Ομίλου.
  • Άνθρωποι: Να εδραιώσουμε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίου οφέλους με το ανθρώπινο δυναμικό μας, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Σύμβουλος - Διαχειριστής

  • Νικόλαος ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Βασικά Μεγέθη

H εταιρεία μας κατέχει την τρίτη θέση στην Ελληνική αγορά μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου, βάσει στόλου οχημάτων, με μερίδιο 11,3%*

*Πηγή: Κλαδική Μελέτη ICAP - Ιούλιος 2012

Οικονομικά Στοιχεία (περισσότερα)