Προϊόντα & Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις μάρκες οχημάτων, προσφέρει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσα από απλές και σύντομες διαδικασίες, ενώ οι υπηρεσίες συντήρησης και φανοποιίας των αυτοκινήτων πραγματοποιείται αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στην εταιρεία μας θα συζητήσουμε μαζί για τις ανάγκες σας, θα σταθμίσουμε τις προτεραιότητες και τα θέλω σας και μαζί θα καταλήξουμε σε μια λύση που θα είναι όχι μόνο συμφέρουσα αλλά 100% στα μέτρα σας, βοηθώντας την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Είμαστε δίπλα σας λοιπόν, για να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που θα κάνουν τις διαδρομές σας με το εταιρικό σας αυτοκίνητο να μοιάζουν με μια ήρεμη βόλτα, γιατί όλοι εμείς, το εταιρικό σας αυτοκίνητο.......το παίρνουμε προσωπικά!

Προϊόντα

Με προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, η εταιρεία μας σήμερα σας προσφέρει:

  • Μακροχρόνια μίσθωση νέου αυτοκινήτου με ή χωρίς εξαγορά
  • Μακροχρόνια μίσθωση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με εξαγορά
  • Μακροχρόνια μίσθωση ελαφρών επαγγελματικών Αυτοκινήτων
  • Διαχείριση στόλου

Υπηρεσίες

Επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας συνεργάτη και διαπιστώστε ότι ένας ολόκληρος κόσμος πλεονεκτημάτων σας περιμένει, γιατί με την εταιρεία μας ..

  • Όλες οι υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης πραγματοποιούνται σε εξουσιοδοτημένα ανά μάρκα αυτοκινήτου συνεργεία σε πανελλαδικό επίπεδο.
  • Σε όλα τα αυτοκίνητα τοποθετούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά & επώνυμες συνεργαζόμενες μάρκες ελαστικών.
  • Απολαμβάνετε πανελλαδική οδική εξυπηρέτηση κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, άμεση αντικατάσταση ακινητοποιημένου οχήματος και επαναπατρισμό επιβατών.
  • Η ηλεκτρονική δικτύωσή μας με τα συνεργαζόμενα συνεργεία για την παρακολούθηση της συντήρησης και των εργασιών στο αυτοκίνητό σας, σας παρέχει με αξιόπιστο τρόπο ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΕΛΕΓΧΟ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Έχετε την τεχνολογία δίπλα σας! Δημιουργούμε την υποδομή ώστε να εξυπηρετείστε άμεσα και γρήγορα, κάνοντας χρήση τεχνολογικών καινοτομιών και νέων μέσων. Ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε...